Neinvazivní metody omlazení pleti

28.08.2013 17:59

S přibývajícími roky se objevují první viditelné známky stárnutí v podobě ztráty pevnosti kůže, povolených kontur obličeje, prohlubujících se vrásek a postupující sešlosti pokožky. Snad každý postupem času pozoruje na tváři tyto změny, které nejsou vždy příjemné.

ipl, fotorejuvenace, omlazení, vráskyINTENZIVNÍ PULZNÍ SVĚTLO IPL - patří k tzv. nelaserovým zdrojům světla, které díky rozpětí vlnových délek působí na melanin, hemoglobin a tkáňovou vodu. Toto ošetření je také nazýváno světelný lifting, podporuje látkovou výměnu buněk v kůži a podkoží do hloubky 5mm, stimuluje novotvorbu a přestavbu kolagenu. Výsledkem je vypnutí pleti, vyhlazení jemných vrásek, projasnění pokožky, stažení pórů, získání mladistvého a zdravějšího vzhledu obličeje, IPL má i hojivý a protizánětlivý účinek a silný antibakteriální efekt Klientkám se doporučuje minimálně 5 ošetření v intervalu 2 až 4 týdnů. Po ošetření IPL pleť prokazuje novotvorbu kolagenu. Ošetření je velice komfortní, dochází ke zlepšení povrchu pleti a ústupu jemných vrásek a snížení nežádoucích pigmentací.

radiofrekvence, omlazení, liftinf, vypnutí, vrásky, modelace,tvarováníRADIOFREKVENCE -  je vysokofrekvenční elektromagnetická energie. Používá se pro neinvazivní rejuvenaci – omlazení, zpevnění a vypnutí pleti, také ji lze využít k terapii akné a formování postavy. Radiofrekvence novinka v moderních metodách omlazování je přístroj Tripollar Regen XL, který zajistí lifting pokožky, vypnutí a zlepšení kvality pleti díky mohutnému nárůstu nového kolagenu. Mnoho klientek by chtělo napnout pokožku, aniž by se museli podrobit chirurgickému zákroku - nyní to můžeme nabídnout. Během jediného ošetření dosáhneme výsledku, pro který byla dříve zapotřebí mnohahodinová plastická operace a dlouhé měsíce zotavování, odezva klientek je velice pozitivní. Doporučujeme 6 až 8 ošetření v rozmezí 6 až 8 dnů. Vhodné pro muže a ženy.

peeling, renophase, peeling renophase, pigmentace, vrásky, omlazeníCHEMICKÝ PEELING - je neinvazivní metoda, projasní a omladí každou pleť, vyhladí jemné vrásky, zjemní jizvy po akné a rozšířené póry. Lze použít i k odstranění pigmentových skvrn, působí příznivě na příliš mastnou pokožku. Po ošetření dochází k regeneraci povrchových vrstev kůže a postupné novotvorbě kolagenu v podkoží během několika dnů. Chemický peeling je rychlá a účinná metoda  k omlazení a regeneraci pokožky obličeje, krku a dekoltu, ale také na hřbetu rukou a zad. Tato metoda je vhodná pro všechny typy pokožky. Ošetření chemickým peelingem trvá několik minut a používá se při něm peelingová směs různých látek, nejčastěji hydroxy-kyselin. V závislosti na hloubce narušení pleti a podle zvolené koncentrace a délky působení dělíme chemický peeling na povrchový, středně hluboký a hluboký. Pro docílení dokonalého efektu je třeba chemický peeling opakovat. Doporučujeme 6 ošetření v intervalu 2 až 4 týdnů.

roller, derma váleček, dermaroller, terapie, mezoterapie, omlazení, liftingDERMA ROLLER TERAPIE   šetrná neinvazivní metoda, pleť se ošetřuje pomocí dermaválečku, který se skládá ze 192 jemných titanových mikrojehliček o délce 0,5 mm. Titanové mikrojehličky vytvoří v pokožce mikrokanálky, jimiž pronikají aktivní látky / séra, biomimetické peptidy a jiné / z povrchu do vnitřních kožních tkání. Mikroskopická poranění kůže stimulují růstové a regenerační mechanismy. Vznikají zcela nové tkáňové struktury ve formě kolagenových a elastinových vláken. Výrazně se zlepšuje stav vrásek a textury pleti, další výhodou je, že klientka si může dermaválečkem ošetřovat pleť sama doma.  Doporučujeme derma váleček MEDIK8 o délce 0,2 a 0,3 mm a sérum MEDIK8 GROWHT FACTOR.

DESATERO PRO KRÁSNOU PLEŤ
1. Až 80 % našich vrásek v obličeji způsobuje UV záření, proto se vždy před sluníčkem důsledně chraňte, doporučujeme ochranné faktory 30 a 50. Vždy nanést min. ½ hodiny před vstupem na slunce.
2. Nekuřte!  
3. Odpočatá pleť je krásná, proto se spěte dosyta. Tělo potřebuje pravidelný odpočinek, aby mělo sílu na vlastní hojivé procesy.
4. Jezte dostatek ovoce a zeleniny, dodržujte správný pitný režim min až 2 litry tekutin.- neslazené.
5. V boji proti vráskám doporučujeme jíst - lososa, makrelu a další obsahují velké množství vitaminu A, který chrání pokožku.
6. Pravidelně sportujte, snáze odbouráte stres.
7. Ráno a večer důkladně čistěte svou pleť! Ani nejdražší liftingový krém nebude účinkovat na pleť se zanesenými póry.
9. Masírujte obličej! Kromě pravidelné masáže v kosmetickém salónu lehce vmasírovávejte přípravky pro domácí péči.  Probudíte lymfatický systém, povzbudíte krevní oběh a uvolníte svaly. Masážní tahy provádějte opatrně, netlačte a příliš pleť nenapínejte, popř. tahy nejprve zkonzultujte s paní kosmetičkou.
10. Nemlsejte! Sladkosti způsobují ztrátu elasticity.



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz