Sérum Firewall

01.03.2014 21:37

Sérum Firewall je 10x účinnější než jiné antioxidanty! Inovativní kosmetická značka Medik8 se s oblibou účastní objektivních testů účinných látek ve svých výrobcích. Nejnověji se testovalo jejich antioxidační sérum Firewall. 

Volné radikály a antioxidanty jsou odborné termíny, všichni víme, že jedny jsou špatné a druhé dobré, jedním se nevyhneme kvůli znečištěnému ovzduší a druhé nám nabízejí v různých formách výživových doplňků, krémů či sér. Antioxidanty bojují proti volným radikálům, ale to, do jaké míry to zvládají už málo kdo zkoumá. 

Odborníci usilovně testovali Firewall průmyslovým testem "Total Antioxidant Assay Test" ve Velké Británii. Už název naznačuje, že hlavním předmětem výzkumu byly antioxidanty a jejich schopnost vypořádat se s volnými radikály obsaženými v kůži. Testu se zúčastnilo 9 profesionálních a prémiových krémů od různých předních kosmetických značek. Výsledky byly až překvapivě jednoznačné. Firewall sérum s přehledem převálcoval všechny své konkurenty a účinnost jeho látek byla stále 5 násobně vyšší než druhý nejlepší krém po něm. Podobným testováním prošlo v minulosti i jejich vitamínové sérum Retinol 3TR, které se na soutěži Silver Aesthetic Awards stalo druhým nejprodávanějším  produktem ve Velké Británii pro rok 2012.

Firewall unikátní komplex proti stárnutí, který se nazývá Cusodase-P™, směs aktivních látek včetně průlomové antioxidační molekuly Firewall. Firwall byl vyvinut pro stálé antioxidační působení, proto bylo složení rozděleno do dvou oddělených kapslí a nejlepšího antioxidačního působení je dosaženo při smíchání obou složek. Firewall posiluje mladistvý vzhled pleti, protože ji dodává hydrataci, posiluje tvorbu kolagenu, chrání ji před působením volných radikálů a omezuje vznik pigmentových skvrn.

Účinky

- Zlepšuje vzhled pokožky poškozené sluncem.
- Chrání pokožku před budoucími projevy stárnutí.
- Redukuje stařecké skvrny a barevné nesrovnalosti.
- Zvyšuje hydrataci pokožky a tonus.
- Uchovává v pokožce správnou hladinu kolagenu.
- Posiluje mladistvý jas pokožky a pokožku rozzáří.

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz