Medik8 Retinol 3TR

17.08.2013 20:26

Medik8 Retinol 3TR noční sérum

retinol 3TR, sérum charme brnoOjedinělé a výjmečné noční sérum které napomáhá k tvorbě kolagenu, zlepšuje texturu pokožky a navyšuje hydrataci pokožky. Téměř nejprodávanější dermatologický produkt  Retinol 3TR nejen v ČR, ale i po celém světě.

Medik8 Retinol 3 TR noční sérum

- je lehké, velmi rychle absorpční sérum s vitamínem A, které regeneruje pokožku jednoduše přes noc. Toto sérum obsahuje 0,3% retinol (vitamín A) a tokoferol acetát (vitamín E), který séru dodává stabilitu = vitamíny jsou plně funkční po celou dobu používání.

- sérum napomáhá pokožce vytvářet kolagen a navyšuje také hodnotu přítomné epidermální kyseliny hyaluronové (hydratace). Dokáže tedy zmírnit a redukovat již existující vrásky. Mimo redukci vrásek, pokožku také zjemňuje, působí proti hyperpigmentaci a zlepšuje povadlé kontury obličeje.

Účinky
- Rejuvenace pokožky přes noc
- Redukce jemných vrásek
- Zlepšení textury pokožky
- Rozjasnění pokožky
- Antioxidace

Doporučení, jak Retinol 3TR používat
Retinol 3 TR můžete nanášet na celou oblast obličeje. Doporučujeme používat 1x denně,  večer na odlíčenou pokožku. Naneste dostatečné množství na prst nebo přímo na pokožku (1 kapka = 1 cílová oblast) a jemně vmasírujte. Nechte sérum vstřebat, poté můžete nanést jiné přípravky dle potřeby.
Vzhledem k silné koncentraci obsaženého Retinolu doporučujeme používat následujícím způsobem, aby si pokožka postupně mohla zvyknout:
První 2 týdny : aplikujte každý třetí den
3. a 4. týden: aplikujte každý druhý den
Po prvním měsíci používání můžete již aplikovat každý den.

Toto sérum se také doporučuje jako příprava 14 dnů před chemickým peelingem a poté až 3 měsíce po chemickém peelingu.

 

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz