Dermarollerová mezoterapie

14.02.2012 18:47

Dermarollerová mezoterapie ošetření

Co si představit pod pojmem dermarollerová mezoterapie? Jedná se o šetrnou neinvazivní metodu,při které dochází k vpravení aktivních látek do povrchových,středních a hlubokých vrstev kůže.

Čím se provádí? Pro aplikaci se používají převážně dermarollery,což jsou válečky různých velikostí.Zásadně se však liší délkou titanových mikrojehliček,které jsou na povrchu pozlaceny z důvodu vyšší sterility. Nejjemnější 0,2mm pro domácí péči, až po 3mm. Rollery s délkou jehliček 0,5mm a více, jsou již určeny do rukou odborně proškoleného personálu.

Co aplikujeme při mezoterapii? Mezi nejčastěji používaná séra Medik8 : White Balance Serum, určené ke korekci pigmentových skvrn. Celkově pleť rozjasní a vyživí.

Další velmi účinné produkty pro mezaterapii jsou např.

Dermaheal HSR - obsahující Kyselinu hyaluronovou (hloubková hydratace), komplex biomimetických peptidů(redukuje vrásky a jizvy po akné).

Dermaheal SR - napomáhá vytvářet nový kolagen, elastin a jiné kožní součásti mezibuněčných prostor.Působí preventivně proti vzniku vrásek, hydratuje a udržuje v pleti optimální rovnováhu vlhkosti.

Dermaheal HL - zastavuje nadměrné vypadávání vlasů,stimuluje růst nových. Aktivní látky obsažené v tomto séru revitalizují vlasové váčky a stimulují mikrocirkulaci krve (nutná pro výživu vlasových váčků) . Dlouhodobě zlepšuje stav pokožky hlavy.                                                              

Mechanickým pohybem „válečku“ po povrchu pokožky, vznikají četné,pravidelné,mikrovstupy “transportní tunýlky“ ,kterými se účinné látky dopraví přímo do vnitřních struktur kůže.Kde je jich nejvíce třeba.

Jak funguje dermaroller? Séra, které jsou při ošetření použity, se volí dle aktuálních potřeb pleti. K tomu slouží krátká diagnostika pokožky před každým zákrokem. Ihned po ošetření dochází k zahájení procesu regenerace a tím k mnohonásobně vyšší produkci kolagenu a elastinu v pokožce a hloubkové regeneraci pleti.

Jaké jsou výhody aplikace dermarollery? Aktivní séra se do pokožky pomocí dermarollerů,dostávají mnohem šetrněji,pravidelněji a přesněji, než u injekčních forem ošetření.Velkou výhodou je rychlá, rovnoměrná aplikace v obličejových partií.

Máme se mezoterapie obávat? Před ošetřením není nutná žádná speciální příprava. Zákrok se provádí v místním znecitlivění, nejčastěji se k němu používáme krém Emla.Tím je obava z nepříjemných pocitů při ošetření, zbytečná.

Výsledek mezoterapie? více informací a cenik naleznete zde MEZOTERAPIE ceník.

KRÁSNÁ,SVĚŽÍ A REVITALIZOVANÁ POKOŽKA.

 



Kontakt

Dufková Andrea Salon CHARME

Provozovna: Pekařská 80 ve dvoře
Brno 603 00
Sídlo: Žebětínská 76
Brno 623 00

tel: 777311072
www.salon-charme.cz